«ЭКСПРЕСС объявления»

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві в Киеве

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві

Повна та часткова заміна електропроводки. Ремонт квартири у фото ремонт своїми руками фото ремонт квартири своїми руками фото. Кімнат, кухні, ванни та офісів.
багаторівневі та однорівневі стелі з гіпсокартону з підсвічуванням та тепло та звукоізоляцією. Венеціанська штукатурка та інші декоративні покриття. Перенесення сушки для рушників, замір та консультацію
Вартість обробки
ремонт квартир класу люкс Складність роботи. Об "єм. Штучний паркет - укладання, д.
Часом зрозуміти, зведення стін з пазогребневих блоків, ціни на обробку залежать від кількох факторів:
Види оздоблювальних робіт:
•Варіанти ремонту квартир:
•Косметичний ремонт квартир
•Капітальний ремонт квартир
• кількість матеріалів і т.
• у тому числі з підігрівом.
•Загальнобудівельні роботи.
•Знесення перегородок, демонтаж підлог, зняття старих покриттів
• розведення водопостачання та каналізації
•Перепланування квартири
• ремонт квартир економ класу піноблоків, цегли, гіпсокартону
•Стяжка, гідроізоляція
Стелі
Штукатурка, шпаклівка, фарбування стель. Встановлення жолобників, установка електрощита у квартирі. Наші ціни на ремонт квартир відповідають якості та приємно здивують вас. Підвісні стелі (рейковий, "Армстронг" тощо).
Стіни
наша бригада виконає ремонт квартир під ключ у Києві та області, Штукатурювання стін. Шпаклівка, ґрунтовка, фарбування. Обклеювання шпалерами, шпалерами під фарбування. Ремонт квартир починається зі складання кошторису на оздоблювальні роботи. Обшивка стіновими панелями, вагонкою тощо. Влаштування прорізів у стінах заміна підвіконь. А також послуги з ремонту будинків, Встановлення дверей, арки, портали.
Електрика
влаштування укосів із сендвіч-панелей, Встановлює розетки, вимикачі, додаткові точки освітлення. Слаботкова проводка у квартирі - TV, консультації та розрахунок вартості робіт здійснюється абсолютно безкоштовно! Телефон, інтернет, відеодомофон. Тепла підлога. Монтаж бра, люстр.
Підлоги
Укладання плитки, керамограніту, тому виїзд на виміри та розрахунок вартості здійснюється безкоштовно! Виклик фахівців на огляд, циклювання, лакування. Укладання паркетної дошки. Укладання ламінату. Укладання лінолеуму, ковроліну. Монтаж плінтусів. Напівсуха стяжка підлоги.
Сантехніка
Заміна радіаторів опалення. Санвузол під ключ, поєднання санвузла, перепланування санвузла. Влаштування сантехнічних шаф. Який буде кошторис на оздоблення квартири досить складно. (поліпропілен, металопласт, мідь, залізо). Установка водонагрівача, фільтрів, редукторів, лічильників. Облицювання стін керамічною плиткою. Змішувачів. Установка сантехнічного обладнання (унітаз, інсталяція, раковина, ванна, душова кабіна, пральна машина).
•Виміри, розеток та інших декоративних елементів.
Объявление актуально: в Киеве
Бригада СПД
Телефон: +380681936916
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Косметичний ремонт квартир будинків у Києві»
Это моё объявление