«ЭКСПРЕСС объявления»

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві в Киеве

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві

У тому числі з підігрівом. Наші ціни на ремонт квартир відповідають якості та приємно здивують вас. Кімнат, кухні, ванни та офісів.
тому виїзд на виміри та розрахунок вартості здійснюється безкоштовно! Який буде кошторис на оздоблення квартири досить складно. Перенесення сушки для рушників, замір та консультацію
Вартість обробки
кількість матеріалів і т. Складність роботи. Об "єм. Влаштування укосів із сендвіч-панелей, д.
Часом зрозуміти, ремонт квартири у фото ремонт своїми руками фото ремонт квартири своїми руками фото. Багаторівневі та однорівневі стелі з гіпсокартону з підсвічуванням та тепло та звукоізоляцією.
Види оздоблювальних робіт:
•Варіанти ремонту квартир:
•Косметичний ремонт квартир
•Капітальний ремонт квартир
• а також послуги з ремонту будинків,
• розведення водопостачання та каналізації
•Загальнобудівельні роботи.
•Знесення перегородок, демонтаж підлог, зняття старих покриттів
• влаштування прорізів у стінах
•Перепланування квартири
• розеток та інших декоративних елементів. Піноблоків, цегли, гіпсокартону
•Стяжка, гідроізоляція
Стелі
Штукатурка, шпаклівка, фарбування стель. Встановлення жолобників, венеціанська штукатурка та інші декоративні покриття. Повна та часткова заміна електропроводки. Підвісні стелі (рейковий, "Армстронг" тощо).
Стіни
ремонт квартир класу люкс Штукатурювання стін. Шпаклівка, ґрунтовка, фарбування. Обклеювання шпалерами, шпалерами під фарбування. Ремонт квартир починається зі складання кошторису на оздоблювальні роботи. Обшивка стіновими панелями, вагонкою тощо. Виклик фахівців на огляд, заміна підвіконь. Консультації та розрахунок вартості робіт здійснюється абсолютно безкоштовно! Встановлення дверей, арки, портали.
Електрика
установка електрощита у квартирі. Встановлює розетки, вимикачі, додаткові точки освітлення. Зведення стін з пазогребневих блоків, штучний паркет - укладання, телефон, інтернет, відеодомофон. Тепла підлога. Монтаж бра, люстр.
Підлоги
Укладання плитки, керамограніту, слаботкова проводка у квартирі - TV, наша бригада виконає ремонт квартир під ключ у Києві та області, циклювання, лакування. Укладання паркетної дошки. Укладання ламінату. Укладання лінолеуму, ковроліну. Монтаж плінтусів. Напівсуха стяжка підлоги.
Сантехніка
Заміна радіаторів опалення. Санвузол під ключ, поєднання санвузла, перепланування санвузла. Влаштування сантехнічних шаф. Ціни на обробку залежать від кількох факторів: (поліпропілен, металопласт, мідь, залізо). Установка водонагрівача, фільтрів, редукторів, лічильників. Ремонт квартир економ класу змішувачів. Установка сантехнічного обладнання (унітаз, інсталяція, раковина, ванна, душова кабіна, пральна машина).
•Виміри, облицювання стін керамічною плиткою.
Объявление актуально: в Киеве
Бригада СПД
Телефон: +380681936916
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Косметичний ремонт квартир будинків у Києві»
Это моё объявление