«ЭКСПРЕСС объявления»

Підготовка до ЗНО в Днепре [Днепропетровске]

Підготовка до ЗНО

Підготовка до ЗНО

Які можна використати з користю!
Центр розвитку «ДІАЛОГ» від вартості індивідуальних занять. Надаємо БЕЗКОШТОВНО всім нашим учням необхідні навчальні посібники та матеріали. Попереду 9 місяців, запрошує абітурієнтів-2022 на підготовку до ЗНО з усіх шкільних предметів.
Предмети, початок занять - 1 вересня 2021 року! «ДІАЛОГ»:
групові заняття дозволяють заощадити до 60
Математика
Історія України
Англійська мова (німецька, іспанська, французька)
Фізика
Географія
Хімія
Біологія
відведений на їх виконання. Наші висококласні викладачі не тільки нададуть учням міцні знання, раціонально використовувати час, а й навчать вибирати оптимальний алгоритм вирішення тестових завдань,
в цьому форматі є можливість збільшення інтенсивності занять і окремого графіка ми забезпечуємо диференційований підхід до навчання учнів з різним початковим рівнем підготовки. (3 особи), дОРОГІ випускники-2022 та їх батьки! ( українська мова і література ). Є можливість занять в форматі міні-групи % чЕКАЄМО ТЕБЕ І ТВОЇХ ДРУЗІВ В
хто укладе договір та оплатить абонемент на вересень до 1 серпня, за результатами безкоштовних вступних тестів з предмету ми формуємо групи по 5-8 учнів.
Запам’ятайте цю інформацію!
в парі чи індивідуально «ДІАЛОГ»!
на заняття в жовтні. Всім, за якими ведеться підготовка до ЗНО в Центрі розвитку надається знижка 20% центр працює з 2007 року і є провідним спеціалізованим центром з підготовки до ЗНО.
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Адрес: улица Высоковольтная, 10 офис 16
Лымарь Алла Александровна
Телефон: 0503620212
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление